El rumb emprès pel teatre Kursaal en els darrers temps amb la finalitat de dotar la Sala Petita de personalitat pròpia tindrà la seva traducció, el proper semestre, en nou espectacles de música, teatre i dansa. Les entrades es posaran a la venda a partir del dimarts, dia 15 de desembre, a les 18 h, tant a les taquilles com al telèfon 93 872 36 36 i a la pàgina www.kursaal.cat.

El Toc de Prop tindrà en aquesta nova edició tres propostes de gran interès, que han obtingut una bona acollida a la capital catalana. Les tres obres que proposa el teatre manresà són Ciara, d´Àngels Bassas; Zona Franca, amb Lluís Marco i Pau Vinyals; i You say tomato, amb Anna Moliner i Joan Negrié i la direcció de Joan Maria Segura. L´abonament es podrà adquirir al preu de 40 euros, el que significa un estalvi de pràcticament un terç del cost de les tres entrades comprades per separat.

Un altre dels plats forts de la no-va temporada a la Sala Petita és la versió teatral del gran clàssic de la literatura Anna Karenina, de Tolstoi, que ha realitzat i dirigeix el manresà Ivan Padilla. En aquesta aventura l´acompanyen els actors Lara Díez i el també manresà Dani Ledesma, un trio que ja ha treballat plegat en altres projectes.

L´actor Ferran Terraza portarà a Manresa l´espectacle Lo mejor de Pepe Rubianes, que homenatja la memòria de qui va ser un dels intèrprets còmics més destacats dels darrers anys. Per la seva part, La Pista, de la Cia. Menú Teatral, posarà davant l´espectador l´angoixa d´uns temps de crisi a partir de l´experiència de quatre parelles que volen guanyar una marató de ball per sortir del pou en el qual estava ficada molta gent als Estats Units dels anys 30 del segle passat.

Una de les propostes més singulars serà La Caputxeta Galàctica, una creació de la companyia Insectotròpics a partir del conte infantil, on participen artistes plàstics, músics, videoartistes i una actriu. En el terreny musical, el Kursaal veurà el grup Est Oest, que va guanyar la 15a edició del concurs de maquetes Sona9. La formació osonenca oferirà un repertori basat en les sonoritats del pop-rock