Una dotzena d'espectacles formen part de l'eclèctica llista d'EntreTocs del Kursaal de Manresa per al primer semestre del nou any. Les estrenes del Mag Lari i Marcel Gros, la premiada obra El Eunuco, amb Pepón Nieto, el musical 73 raons per deixar-te i les dues darreres grans actuacions de Míriam Iscla al teatre són alguns dels arguments que presenta la programació. Les entrades per gaudir d'aquestes propostes, que se celebraran totes a la Sala Gran, es posaran a la venda el dimarts 15 de desembre a les 18 h.

No hi ha espectacle que el Mag Lari no presenti al públic de la Catalunya Central al Kursaal. Ozom no serà una excepció i presentarà el valor local afegit de la direcció del manresà David Pintó. El nou muntatge del més famós entre els mags catalans del moment és un homenatge als grans il·lusionistes, amb una dinàmica més teatral que en ocasions anteriors.

El també manresà Marcel Gros celebrarà 25 anys de trajectòria en solitari amb Universari, una paraula que ha fet servir sovint i que ara dóna nom al seu darrer espec-tacle. En aquest muntatge, les lletres són elements arquitectònics amb què es poden construir estructures lingüístiques superiors.