El grup bagenc Odd Trio, format per tres professors de l'escola de música Esclat (David Martell, piano, Pere Barrera, baix i Xevi Camp, bateria), porta avui a l'escenari de la Sala Petita del Kursaal el recital Bach-Jazz, amb la col·laboració d'alumnes de l'Esclat i del Conservatori Municipal de Música de Manresa.

La singularitat de Bach-Jazz rau en el fet que el públic podrà escoltar la peça original del geni del barroc a través de les interpretacions dels estudiants de música i la transformació de la mateixa obra en versió jazzística a càrrec d'Odd Trio. Els arranjaments els signa el pianista David Martell.

Obrirà el concert l'Ària en Re Major de la Suite orquestral núm. 3 interpretada pel trio de jazz conjuntament amb un quartet de corda format per Gil Sisquella, violí; Mireia Costa, violí; Bernat Santacana, viola i Queralt Adam, violoncel. El concert seguirà amb tres peces del recull que Bach va plasmar en el quadern Anna Magdalena Bach, amb els pianistes Marcel Compte i Senna Sabater, la violinista Àuria Iglèsias i la cel·lista Queralt García. També es podran escoltar obres conegudes per a teclat com a invencions o preludis i fugues amb els alumnes Júlia Pintó, Anna Busquets, Xavier Ricarte, Maria Torras i Judith Morral al piano. També s'interpretarà la famosa Ave Maria de Gounod amb la cantant Laura Mateo i la pianista Clara Badia, una partitura basada en el primer preludi del recull El clavecí ben temprat. El programa del concert es clourà amb un quartet de vent format per Karuna Arboix, flauta; Àlex Fernández, oboè; Andreu Mauri, clarinet i Jordi Séllez, fagot, que interpretaran conjuntament amb Odd Trio la peça Badinerie.