Els abonaments del Toc de Teatre es posen a la venda aquest dissabte, 12 de desembre a les 10 del matí a les taquilles del Kursaal i per internet ( HYPERLINK "http://www.kursaal.cat" www.kursaal.cat). El Toc de Teatre de la Sala Gran de la nova temporada està format per cinc grans obres amb repartiments de luxe.

La comèdia ´Marits i mullers´ d´Àlex Rigola, en la seva adaptació de l´obra de Woody Allen, obrirà el Toc de Teatre el 23 i 24 de gener.

?Oriol Broggi tornarà al Kursaal el 27 i 28 de febrer amb ´Una giornata particolare´, interpretada per dos dels millors actors de l´escena catalana, Clara Segura i Pablo Derqui.

?La tercera obra del Toc de Teatre és ´Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano´, dirigida i escrita per Mario Gas, que podrem veure el 2 i 3 d´abril. Josep Maria Pou encapçala un repartiment ple de grans noms per recrear el judici del filòsof grec.

?Josep M. Flotats dirigeix i interpreta la comèdia ´Ser-ho o no´, que veurem el 7 i 8 de maig. Josep M. Flotats tornarà a trepitjar l´escenari del Kursaal, aquesta vegada acompanyat d´Arnau Puig, en una obra construïda a partir de les converses entre dos veïns d´una mateixa escala, d´horitzons, coneixements i creences antagòniques.??Tancarà el Toc de Teatre el 28 i 29 de maig ´Don Joan´, dirigida per David Selvas en l´adaptació actualitzada del clàssic de Molière. Julio Manrique interpretarà el personatge més seductor, infidel i vividor de la literatura universal.

Els abonaments del Toc de Teatre es posaran a la venda dissabte, 12 de desembre a partir de les 10:00h, i les entrades soles dels espectacles del Toc, el dimarts 15 de desembre a les 18:00h a les taquilles del Kursaal, i per internet ( HYPERLINK "http://www.kursaal.cat" www.kursaal.cat). El preu dels abonament serà de 95€. Cada obra per separat tindrà un preu de 25€, excepte ´Sócrates´ i ´Don Joan´, que costaran 28€.