El grup Blaumut va protagonitzar divendres al vespre una lluïda actuació al teatre Kursaal de Manresa, en el que va ser el darrer concert que la sala gran de l'equipament acull aquest any. Amb les entrades exhaurides, la formació catalana va exhibir el seu poder de convocatòria i va confirmar que és un dels grups del moment.

La platea i l'amfiteatre van acollir un públic heterogeni, entre el qual hi havia des de nens i nenes de 6 i 7 anys fins a persones de la tercera edat. No obstant això, la franja majoritària va ser la formada per homes i dones d'entre 30 i 40 anys. Al llarg de la seva actuació, Blaumut va anar alternant les cançons del seu darrer àlbum, El primer arbre del bosc, amb les del seu primer treball, El turista.

El moment culminant de la vetllada va tenir lloc amb la interpretació de les cançons Bicicletes i Pa amb oli i sal, que tot el públic va corejar. Com a primícia, al final del concert, el grup va cantar la nadala Simplement i es va fer una selfie amb els 800 espectadors que omplien el Kursaal.