Aquest dimarts a les 6 de la tarda es posaran a la venda les entrades per a la majoria dels espectacles de la programació de la propera temporada del teatre Kursaal. Es podran comprar a les taquilles del Kursaal i per Internet, a la web del teatre.

Pel que fa a música, es posaran a al venda 27 concerts, entre els quals el d´Adrià Puntí, Janine Jansen, Autoput, Elèctrica Dharma, Barcelona Gospel Messengers o l´Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

També es posaran a a la venda les entrades del Toc de prop de la Sala Petita amb ´Ciara´, ´Zona Franca´ i ´You Say Tomato´; els espectacle d´Entretoc amb muntatges com ´El Eunuco´, el musical ´73 raons per deixar-te´, ´Només són dones´, ´David Guapo´, així com també els nous espectacles de El Mag Lari (´OZOM´) i de Marcel Gros (´Universari´).

La propgramació escènica també inclourà les cinc obres del Toc de Teatre: ´Marits i mullers´, ´Una giornata particolare´, ´Sócrates´, ´Ser-ho o no´ i ´Don Joan´.

Les entrades pels cicles Platea Jove, Imagina´t i per majors de 65 anys també es podran adquirir demà, així com els espectacles de Gust de Jazz i dels nous cicles musicals ¾ de música i el Club de la cançó.

Les entrades pels concerts de Niña Pastori i Antonio Orozco, en canvi, ja són a la venda als punts habituals.