L'entitat Ampans ha presentat els participants del proper Concert de Nadal de l'entitat, que es farà el proper 19 de desembre a les 9 del vespre a la sala Gran del teatre Kursaal de Manresa. Entre les col·laboracions més destacades hi ha la de Manel Camp i Carles Cases, que tocaran junts per primer cop amb dos pianos disposats a l'escenari.

A banda dels dos músics, en la vetllada també hi prendran part els intèrprets Marcel Gros i Pep Callau, així com les actuacions musicals d'Anaïs Vila, el cantant de Lax'n'Busto Salva Racero, el bateria de Gossos Santi Serratosa i el saxofonista Llibert Fortuny. Les diferents parts de la vetllada aniran unides per un fil argumental que desgranarà l'actor Enric Llort.

En el concert també hi estaran representats els alumnes de l'escola Jeroni de Moragas en la forma d'una coral composta per una dotzena d'usuaris de l'entitat.

Ajuda a 163 famílies

L'any passat, 163 famílies es van poder beneficiar del programa de beques per famílies d'AMPANS que es dota amb donacions de particulars, empreses i ajudes de les administracions públiques, i amb accions com el Concert de Nadal i el Calendari Solidari de l'entitat. AMPANS va destinar 63.724 euros a beques per les persones usuàries.

El Concert de Nadal Amics d'AMPANS que compta amb el suport d'Obra Social "la Caixa" serà un reconeixement als fundadors, voluntaris i expresidents de l'entitat, i a l'il·lustrador del seu primer logo, Miquel Esparbé.

Com cada any, AMPANS presentarà testimonis de vida, en aquest cas 5 històries que demostraran que l'esport i les entitats socioculturals i veïnals, entre d'altres, desenvolupen un paper crucial per la inclusió social.