El Galliner volia que la celebració del seu vintè aniversari fos especial, i per aquest motiu va preparar tot de sorpreses per a les 400 persones que van assistir ahir a la nit al Conservatori per participar a la festa. La vetllada va començar amb la projecció de fotografies que eren especialment representatives de les dues dècades d'història, unes imatges que anaven acompanyades de la versió del grup musical Oques Grasses de la cançó Ara que tenim 20 anys. Va ser una festa en què hi va haver la participació activa del públic, ja que tots els assistents van haver de contestar les preguntes d'un qüestionari sobre les interioritats de l'entitat i anècdotes que han marcat la història d'El Galliner. A la recta final de la celebració es van repartir premis per a les persones que van encertar les preguntes.

La festa d'aniversari també va incloure la representació de l'espectacle Retrete Cabarete, amb la companyia gallega El retrete Petete i Ezra Moreno.

Però la celebració no podia acabar sense bufar les espelmes, així que al final va es va mostrar un pastís, amb la cançó Per molts anys, per rematar la festa d'aniversari de l'entitat.