Els sonors i llargs aplaudiments van emocionar la reconeguda soprano Núria Rial, però segons abans la seva veu havia fet posar la pell de gallina a molts dels assistents ahir al Concert de Nadal de l'Escola de Música de Callús, que va tenir lloc al Casal del Poble. Els aplaudiments, i algun "bravo" que es va sentir, la van fer emocionar especialment perquè davant tenia el públic que l'ha vist créixer personalment i professionalment. "He vist molts familiars i antics companys", comentava després de l'actuació. També va cantar la també soprano Angi Ríos.

Ara la soprano manresana actua en escenaris importants, sobretot, d'Alemanya i Anglaterra. La veu de Rial va entonar cançons nadalenques tradicionals. A la recta final la va acompanyar el cor infantil de l'escola de música en la interpretació de peces que els assistents reconeixien amb facilitat, com la de la banda sonora de la pel·lícula La vida és bella. "He estat molt bé actuant amb els nens i per a mi ha estat una experiència molt maca. També m'ha agradat venir aquí perquè jo vivia en una masia molt a prop", va afegir Rial. Va ser una matinal de retrobaments, i és que en el primer tram de la seva actuació va ser acompanyada al piano per la directora de l'escola de música, Carme Botifoll. "Feia anys que no la veia i m'ha fet il·lusió actuar amb ella, ja que em va animar fa anys a marxar a l'estranger a cantar quan jo em trobava còmoda actuant en casaments", va confessar després del concert.

Una filera de persones s'esperaven per xerrar amb ella. Molts eren vells coneguts i familiars, però també n'hi havia que simplement volien felicitar-la per l'actuació que acabaven d'escoltar i per la seva veu, que ahir va fer vibrar les més de 360 persones que van presenciar l'actuació. Paraules de reconeixement de Rial també per a l'escola per dinamitzar l'agenda cultural del poble.