El Pare Noel va dur un regal a tots els fans del grup de Liverpool: per fi els Beatles es poden escoltar en 'streaming'. La nit de Nadal, els temes Here Come The Sun, Come Back o Come Together es van estrenar a Spotify, Apple Music i Google Play -entre altres proveïdors digitals- i es podien fer sonar entre nadala i nadala. I han continuat sonant també el dia de Sant Esteve, i l'endemà, i el següent... I és que, en total, en poc més de tres dies, les seves cançons han estat reproduïdes 70 milions de vegades. La preferida, la més escoltada pels usuaris de Spotify ha estat 'Come Together', amb gairebé 3 milions d'escoltes.

L'èxit ha estat rotund i el fenomen Beatle està arribant a noves generacions. Segons Spotify, el 65% dels seus membres tenen menys de 34 anys.

De totes les cançons possibles, els fans del grup han escollit 'Come Together' com la preferida. La cançó ha estat escoltada 2,8 milions de vegades. En el top 3, la segueixen 'Let It Be' amb 2,4 milions de reproduccions i 'Hey Jude', amb 2 milions.