La companyia Parking Shakespeare es manté fidel a la seva cita hivernal amb els espectadors i del 18 de gener al 6 de febrer represen-tarà Les Males Persones, una versió lliure d'Els bandits de Friedrich Schiller, que es podrà veure novament en un espai no convencional com és la sala d'exposicions del Parc Sandaru, de Barcelona. En el repartiment, com és habitual, figuren els actors manresans Pep Garcia Pascual, que també exercirà funcions de director artístic, i Carles Gilabert.

El grup s'ha guanyat des del 2009 un bon nom per la creació, cada estiu, d'una comèdia de Shakespeare que interpreta a l'aire lliure al Parc de l'Estació del Nord de la capital catalana. El 2012, amb Pell de mercuri, va iniciar una aventura hivernal, igualment en recintes que no estan pensats per al teatre. El Woyzeck que van posar en escena en una nau del complex de Palo Alto va significar la segona aventura de la companyia en els mesos de més fred. El tercer projecte va ser Eduard II, que es va hostatjar ara fa un any al Tantarantana.

L'anomenat Pàrking d'Hivern manté la gratuïtat de l'entrada -tot i que cal fer reserva d'invitacions al correu reserves.parkingdhivern@gmail.com- i també persisteix en dues de les constants que han marcat la seva trajectòria: un drama, en comptes de la comèdia estival, i un autor contemporani. Com a novetat, durant l'estada al centre cívic del Parc Sandaru, els espectadors podran gaudir de l'exposició de pintura de l'artista francesa Claire James Dupain.

En paraules de Carles Mallol, "Schiller dibuixa a Els bandits un món on els homes es revolucionen davant d'un entorn que no els obre prou les portes". En la versió per als Parking, "els personatges sobretot es revolucionen contra ells mateixos". El repartiment de l'obra és format per Òscar Bosch, Ester Cort, Pau Ferran, Jose Pedro García Balada, Santi Monreal i els esmentats Carles Gilabert i Pep Garcia Pascual. Marta Corral farà l'ajudantia de direcció, Anna Tantull és la responsable de l'espai escènic, Xavi Gardés, del disseny d'il·luminació, Aina Bujosa porta la premsa i Ricard Sadurní, la fotografia. El Parc Sandaru és situat al número 21 del carrer de Bonaventura Muñoz, al barri d'El Parc i La Llacuna del Poblenou de la ciutat de Barcelona.