Quatre vetllades dedicades a la producció local destaquen en la programació de Cineclub Manresa per al proper semestre, un conjunt de propostes que s'inclouen en els actes de celebració dels 60 anys de l'entitat. En el calendari també s'ha de marcar la data del 24 de gener perquè, per primer cop a la ciutat, es projectarà Tchindas, el curtmetratge del manresà Marc Serena sobre la figura de la transsexual Tchinda Andrades.

Sota el títol de Manresa Fantàstica, es durà a terme el 3 de febrer (20 h), a l'Espai La Plana, la primera d'una sèrie de quatre vetllades gratuïtes on es projectaran 26 curtmetratges de 28 autors que s'han vist al Cicle Visuals de la capital bagenca des del 2008 fins el 2015. En la sessió inaugural, s'emetran: La paradoxa d'Arrow, de Jorge Caballero; Fabricats, de Carles Muñoz; Ad infinitum, de David Cantón; Lapse, de Berta Oliveres; Preneu i beveu, de Marc Alberti; i Entresomnis, de Daniel Prados.

La vetllada Manresa insòlita (10 de febrer, 20 h) oferirà El meu lloc, un atzar, de Laura Casaponsa; Accident musical, de Gerard Quinto; La deixalleria, de Joan Jordi Miralles; Mangaza, d'Òscar Montero; Cadenes, cadenes, d'Enric Roca; i Inamovibles, d'Isaac Rodríguez i Tànit Fernández. La setmana següent (17 de febrer, 20 h), Manresa sensible amb La fragilitat del ciment, de Paula Rubiralta; Transforma el teu cos sencer en visió, fes-te mirada; d'Àlex Muñoz; Remite, d'Aitor Ibáñez i Otto Gómez; Iona, de Montse Martínez; En el més ençà, d'Ariadna Torres; Després del vi, la paraula, d'Alicia Serrano; Ex terra, ad mentem, de Carolina de Pobes; i Garnatxa, de Guillem Tatjé. Finalment, el 24 de febrer (20 h), Manresa propera, amb Sempre una estranya, de Laia Ramos; Entre el gris i el verd, de Txell Casas; La paperera, de Pep Garcia Pascual; La botiga del Joan i la Lina, de Laia Olivé; Intercanvis, de Guillem Lafoz; i Small world, de Joan Villaplana.