En una societat on cada cop està més estès el mal pensament de creure que la cultura ha de ser gratuïta, la companyia bagenca deParranda proposa que els nens convidin els seus avis al teatre. La iniciativa planteja als menuts assistir a les representacions de l'espectacle infantil En contes d'un cove pagant 1 euro per l'entrada, un preu amb el qual poden inclou-re els seus avis, ja sigui un, dos o tots quatre, si s'escau.

La gira pel Bages, l'Anoia i el Moianès del nou projecte, que protagonitzen l'actriu Anna Bertran i l'actor Joel Grau, s'inicia aquest cap de setmana amb sengles representacions a Montmaneu (avui, a les 18 h) i a Jorba (demà, a les 12 h). En contes d'un cove parla d'una noia, la Ketty K. Gues, a qui els seus avis aconsellen que viatgi arreu del món per intentar descobrir què vol fer quan sigui gran. D'aquesta manera, la protagonista viurà un munt d'aventures.

L'entrada és d'1 euro per nen, i amb el tiquet hi poden entrar també els avis. La resta d'acompa- nyants han de comprar l'entrada per només 3 euros. Fins a final de gener, l'obra també es veurà a Piera, Sant Martí de Tous, Santa Maria d'Oló i Monistrol de Calders.