Rihanna ha publicat per sorpresa el seu nou disc, "ANTI", que suposa el vuitè àlbum de la seva carrera i el seu primer treball discogràfic des d'"Unapologetic" (2012).

"ANTI", que compta amb tretze temes, està disponible per a la seva escolta en línia i descàrrega en la plataforma digital Tidal durant una setmana en exclusiva, mentre que una versió ampliada del disc sortirà a la venda aquest mateix divendres, segons ha informat la revista Rolling Stone.

La publicació sorpresa de l'àlbum es va veure precedida ahir pel llançament del seu primer single, titulat "Work".

Així mateix, la web oficial de l'artista ha publicat vuit vídeos curts com a contingut addicional d'"ANTI". Cançons com "Woo", "Kiss It Better", "Desperado", "Needed Em" o "Never Ending" formen part, entre d'altres, d'aquest nou àlbum de Rihanna.

A més, "ANTI" presenta les col·laboracions de SZA ("Consideration") i Drake ("Work") així com una versió de la cançó del grup australià de rock i psicodèlia Tame Impala ("Same Ol' Mistakes").

El proper dia 26 de febrer, Rihanna començarà a Sant Diego (Estats Units) la seva gira "ANTI World Tour", amb la qual recorrerà gran part de la geografia nord-americana i països com Holanda, Regne Unit, Alemanya, Itàlia o França fins l'agost d'aquest any.