El Quartet Mèlt oferirà un segon concert al Teatre Kursaal de Manresa, diumenge 24 d'abril a les 18 h, que se suma al que es va programar per al dia de Sant Jordi i per al qual ja no queden entrades a la venda. Els tiquets per aprofitar la segona oportunitat per veure el grup guanyador del concurs televisiu Oh Happy Day! ja es poden adquirir tant a les taquilles com a través del telèfon 93 872 36 36 i la pàgina web www.kursaal.cat.

Magalí Sare, Ariadna Olivé, Eloi Fort i Oriol Quintana, un jove cantant amb arrels a Sant Fruitós de Bages, són els integrants d'una de les formacions de moda en el món coral. En les actuacions que durà a terme a la capital del Bages, el quartet anirà acompanyat d'una banda de tres músics amb bateria, guitarra i baix. El seu repertori inclou un programa de llarg recorregut cronològic des de la música antiga fins a peces modernes.

L'èxit del programa de TV3 ha donat al Quartet Mèlt l'oportunitat de participar en festivals internacionals i de fer una gira per Catalunya que a l'abril el durà a Manresa. L'any passat, el Kursaal va fer la mateixa operació amb motiu de la Diada de Sant Jordi, aleshores amb la presència d'In Crescendo, els vencedors del 2014.