El Club de la Cançó torna aquest dijous a la Sala Petita del Kursaal. Joan Isaac serà l´encarregat d´encetar el nou cicle, aquest dimecres 4 de febrer, a les 21h amb ´Piano, piano...´.

L´any passat va fer quaranta anys de l´aparició del primer disc d´en Joan Isaac. Quatre dècades d´una carrera dividida en dues etapes que, després d´un parèntesi d´uns deu anys d´inactivitat, va reprendre el 2000. Des d´aleshores no ha parat d´actuar i de treure nous discos.

L´espectacle que presentarà a la Sala Petita del Kursaal porta per títol ´Piano, piano...´ i en ell, Joan Isaac fa un repàs antològic de tota la seva carrera, a veu i piano. En aquest concert l´acompanyaran Francesc Burrull i Enric Colomer. Amb ells dos, Joan Isaac anirà desgranant les seves cançons en un exercici de nuesa musical on la paraula hi tdinrà un pes molt important.

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 anys i alumnes de les escoles de música) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

El proper concert del cicle del Club de la Cançó serà el dijous, 17 de març, amb el cantautor Patxi Andión.