El conjunt vocal berguedà Cor Giovinetto durà a terme el diumenge 21 de febrer a Gironella el primer concert programat a la seva comarca. El grup ha assolit una notable popularitat les darreres setmanes a causa de la participació en el concurs televisiu per a formacions corals Oh Happy Day!, en què va anar superant diverses fases fins a disputar la gran final i obtenir la segona plaça, només darrere del Quartet Mèlt.

L'actuació tindrà lloc a les 18 h del 21 de febrer, al pavelló d'esports de Gironella. Les entrades valen 16 euros, però a partir d'aquest dissabte ja es poden comprar de forma anticipada al preu de 14 euros en els següents punts de venda: Sabateries les Novetats, La Llibreria, Assessoria Pla i Llibreria Guinó (Gironella), Assessoria Puig-reig i Sabateries les Novetats (Puig-reig) i Sabateries les Novetats (Berga). Just una setmana després, el dia 28 de febrer, el grup cantarà a la ciutat de Berga, tal com s'havia anunciat dies enrere.

Els Giovinetto també actuaran a la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa, en un concert que tindrà lloc el diumenge 22 de maig (18 h). Les entrades es posen avui a la venda (18 h), tant a les taquilles de l'equipament manresà com a través de www.kursaal.cat i al 93 872 36 36. El preu és de 15 euros, 12 euros amb Carnet del Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys.