El triangle format per Anna Karenina (Lara Díez); el seu marit, Aleksei Karenin (Dani Ledesma); i l'amant, Aleksei Vronskij (Ivan Padilla), tornarà a l'escenari del Versus Teatre de Barcelona, del 10 al 20 de març, un cop ja s'han exhaurit les tres setmanes d'estrena del muntatge. L'Anna Karenina de factura manresana -ja que Padilla és l'autor de l'adaptació, el director i un dels actors, i Ledesma també n'és un dels intèrprets- es podrà veure els divendres i dissabtes del període esmentat en sessió nocturna (22 h), i els diumenges, a les 20 h. Les entrades tindran un preu de 20 euros.

Amb una durada de 70 minuts, aquesta adaptació de la gran novel·la de Tolstoi no pretén revisar l'obra, sinó que se centra en el triangle amorós d'Anna i els dos homes que la pretenen. La peça, que té la interpretació en directe del pianista Cels Campos de la partitura exclusiva creada per ell mateix, cerca la poètica del conflicte en una posada en escena minimalista i de tall intimista.

La paraula pren tot el protagonisme i, de totes les maneres possibles, quan adopta la forma del silenci, contribueix a fer avançar el relat d'una dona immersa en un dilema sentimental en el si de l'alta societat de la Rússia tsarista de la segona meitat del XIX, en què el matrimoni i les aparences són gairebé intocables. Karenina es debat entre l'amor i el sentit del deure.