Bruce Springsteen iniciarà la gira europea per commemorar els 35 anys de la publicació del seu àlbum 'The River' el pròxim 14 de maig al Camp Nou, segons ha informat aquest dimarts la promotora Doctor Music. Acompanyat de la E Street Band, Springsteen també actuarà tres dies després a l'estadi d'Anoeta, a Sant Sebastià, i al Santiago Bernabéu de Madrid. Les entrades per al concert de Barcelona es posaran a la venda el pròxim 1 de març exclusivament per Internet a través de doctormusic.com, ticketmaster.es, fnac.es, carrefour.es i halconviajes.com i tindran un preu de 80 euros a la pista i de 65 a 115 euros als seients reservats.

La gira The River Tour 2016 va començar el passat 16 de gener a Pittsburg als Estats Units. A finals de l'any passat, l'artista nord-americà va treure a la venda "The Ties That Bind: The River Collection", que consta d'una capsa amb 4 CD, entre els que hi ha 52 cançons, algunes de les quals inèdites i que van ser descartades en el seu moment abans de publicar 'The River' el 1980, 3 DVD, amb diverses imatges mai vistes, i un llibre amb 200 fotos també inèdites. Fa pocs dies, l'artista també va anunciar que publicaria una autobiografia el pròxim 27 de setembre.

Com ja ha fet en els seus recitals als Estats Units, on ha tocat el disc 'The River' sencer en directe, els seguidors d'Sspringsteen es podran descarregar posteriorment el concert a través de la pàgina web.

La darrera vegada que Springsteen va actuar a Barcelona va ser el 17 i 18 de maig del 2012 a l'Estadi Olímpic de Montjuic, amb motiu de la gira de presentació de 'The Wrecking ball'.