El segon certamen musical del Bages, organitzat pel Voilà! en motiu de les Festes de la Llum, viurà aquest diumenge a partir de les 8 del vespre la gran final amb dos grups que ja van ser els protagonistes de la semifinal de fa tan sols dos dies: Toquem Fusta i George.

En aquesta ocasió el jurat decidirà quina de les dues propostes musicals es proclama guanyadora, després d'unes rondes eliminatòries amb la participació de vuit conjunts on també s'ha tingut en compte el vot del públic.

El concert, doncs, és la reedició d'una actuació, la de divendres, que ja va deixar molt bones sensacions al Voilà. Berta Sala (veu), Ricard Cots (guitarra acústica i veus) i Àuria Iglesias (violí i veus), membres del trio bagenc Toquem Fusta, van fer gaudir el públic amb un estil minimalista i brillant.

Versions de Txarango, Joan Rovira, Judith Nedderman, Gertrudis, Bongo Botrako i fins i tot clàssics traduïts al català com Imagine, Corazón partido Puff, el drac màgic van donar pas a George, una banda que es mou entre Manresa i Barcelona i que fusiona soul, pop, jazz i reggae.

Amb un so molt potent, el cantant i compositor Jordi Fabà va presentar temes propis i versions d'artistes com Bob Marley i Amy Winehouse acompanyat per Pablo Yupton a la guitarra elèctrica, Adrià Faura al baix, Pablo Campos a la bateria i el bagenc Eduard Puigrodon als teclats.