La soprano bagenca Núria Rial (Manresa, 1975) serà la cantant solista del concert que demà diu-menge (18 h) se celebrarà al Palau de la Música Catalana, a Barcelona, per celebrar el desè aniversari de l'Orquestra Camera Musicae de Tarragona. Juntament amb el baríton Àngel Òdena, el Cor Jove de l'Orfeó Català (dirigit per Esteve Nabona) i la formació homenatjada interpretaran el Rèquiem de Fauré i la Simfonia núm. 4 op. 36 de Txaikovski.

El Rèquiem de Fauré és la peça amb què va debutar l'Orquestra Camera Musicae fa una dècada. Núria Rial serà la segona vegada que col·labora amb el conjunt tarragoní, mentre que Òdena s'estrenarà poc abans de pujar a l'escenari del Liceu de Barcelona per participar en les representacions de l'òpera Simon Boccanegra. L'actuació, dirigida per Tomàs Grau, tindrà lloc a la sala de concerts i les entrades valen entre 25 i 35 euros.

La soprano manresana, que ha viscut molts anys a Suïssa i que té un peu i mig a Vilanova i la Geltrú, va col·laborar el desembre passat en el Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música de Callús.