La programació de Festa Major de Manresa que proposa El Galliner per al proper mes d'agost tindrà arguments per a la nostàlgia. D'una banda, el retorn del Dúo Dinámico, un any més al Kursaal en aquesta data, després de l'èxit del doble concert que hi va fer per la festa major del 2011; i de l'altra, el retrobament d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch als escenaris, després de més de 20 anys, amb la comèdia Caiguts del cel, estrenada el setembre al Teatre Condal.

A Caiguts del cel Vilarasau i Bosch protagonitzen una parella petitburgesa de mitjana edat la vida de la qual es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s'embolica quan s'hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. Caiguts del cel és una comèdia pu-nyent que posa l'accent en el sistema capitalista i un àcid retrat de la cobdícia que signa el dramaturg francès Sébastien Thiéry (París, 1979) i que es podrà veure a la Sala Gran del Kursaal en dues sessions, el dissabte i el diumenge, 27 i 28 d'agost (21 h i 18 h). Acompanyen Vilarasau i Bosch, Anna Barrachina i Carles Martínez.

I què es pot dir de Ramon Arcusa i Manuel de la Calva? L'incombustible Dúo Dinámico traslladarà, el dilluns de festa major (29 d'agost, 18 h), els èxits dels seus més de 55 anys en el món de la música, acompanyats per 6 músics. Serà l'hora de Quisiera Ser, Eres tu, Somos jóvenes, Quince años tiene mi amor Lolita.

Dijous, entrades a la venda

Les localitats per veure aquests dos espectacles de festa major ja es posaran demà a la venda, a partir de les 6 de la tarda, tant a les taquilles del teatre Kursaal com també per Internet, a la web www.kursaal.cat. Les entrades per veure l'obra teatral Caiguts del cel tenen un preu de 25 euros (20 amb Carnet Galliner) i les del concert del Dúo Dinámico costaran 38 euros (36 amb Carnet Galliner i majors de 65 anys).