Les darreres dades de l'Estudi General de Mitjans (EGM), fetes públiques ahir, atribueixen a l'edició de paper de Regió7 una audiència de 41.000 lectors de mitjana diària, una xifra que repeteix els nivells assolits durant els darrers anys després del descens general de difusió i audiència que tota la premsa va patir durant els primers temps de la crisi, descens que en el cas de Regió7 ha estat molt menor que la mitjana del sector.

Amb 41.000 lectors diaris, Regió7 és, amb molta diferència, el mitjà de comunicació amb més audiència a la Catalunya Central, inclosos els editats a Barcelona, lideratge que s'incrementa àmpliament si s'hi sumen els 14.000 usuaris únics de mitjana diària de l'edició web, fins a arribar a un total de 55.000 lectors cada dia.

En el cas de la web, l'audiència creix a ritmes de més del 20% anual, avenç que s'ha incrementat des que la redacció del diari treballa conjuntament els dos suports de forma integrada i complementària. En xifres mensuals, EGM dóna a Regió7 230.000 lectors i dos milions de pàgines vistes, xifres que la situen entre les principals publicacions en català.

Pel que fa al paper, els 41.000 lectors diaris són un terç dels de El Punt Avui o l'Ara, per bé que aquests rotatius s'adrecen a la població total de Catalunya i Regió7 només a la Catalunya Central.