Santa Margarida de Montbui acollirà un total de cinc projeccions de pel·lícules en el marc del D'A Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, que per primer cop surt de la Ciutat Comtal i arriba a set localitats catalanes, entre les quals hi ha també Berga, Vic, Terrassa, Girona, el Prat de Llobregat i Vilafranca del Penedès.

A Santa Margarida de Montbui es podran veure cinc pel·lícules, tres d'autors reconeguts i dues d'autors debutants. Es tracta de Sunset Song, del britànic Terence Davis; Taklub, del filípí Brillante Mendoza; El Tesoro, del romanès Corneliu Porumboiu; Les deux amis, del francès Louis Garrel; i Demon, dirigida pel polonès Marcin Wrona. L'alcalde de Montbui, Teo Romero, s'ha mostrat convençut que aquesta participació al festival permetrà "donar a conèixer la comarca i els seus cinemes". Segons Romero, en el seu primer any de vida, les sales de cinema Mont-Àgora, seu de les projeccions, han rebut prop de mil espectadors cada setmana.

El festival començarà el 21 d'abril a Barcelona amb l'estrena espanyola de Cegados por el sol, la nova pel·lícula del director italià Luca Guadagnino. A l'Anoia, la primera projecció serà el divendres 22 d'abril, a les 8 del vespre, amb Sunset Song.