L'editorial manresana Angle referma aquest Sant Jordi dues de les apostes que l'han convertit en un dels segells de referència entre els que mantenen una oferta àmplia i versàtil. D'una banda, la política, amb retrats biogràfics del President Carles Puigdemont i del republicà Gabriel Rufián entre les novetats per aquest Sant Jordi. De l'altra, la narrativa europea, amb una reedició de Danilo Kis, i la catalana.

El periodista Josep Maria Flores ofereix un perfil proper de Puigdemont, amic personal i company de feina a El Punt. L'autor del llibre 'De pedra picada' aprofundeix en l'aspecte més personal del President de la Generalitat de Catalunya, amb anècdotes com el debut del gironí com a reporter entrevistant el futbolista Rafa Gordillo. Així mateix, el retrat inclou les interioritats del seu inesperat nomenament com a principal autoritat política del país.

Angle també publica en format de llibre una extensa entrevista de Maiol Roger a Gabriel Rufián, cap del grup d'ERC al Congrés dels Diputats espanyol, i Quim Torra, expresident del centre cultural El Born i d'Òmnium, signa un assaig sobre el camí que queda per recórrer abans de la consecució de la República Catalana.

El Premi Ramon Trias Fargas d'assaig polític va correspondre a 'Lideratge ètic', on el filòsof i escriptor Francesc Torralba planteja la necessitat que les decisions dels caps de les organitzacions siguin moralment responsables envers la societat i els individus. En el camp de la història, un assaig de Sergi Grau desfà mites falsos al voltant del catarisme català.

Pel que fa a la narrativa, 'Gorski' tracta sobre el poder, l'amor i la bellesa a partir de la trajectòria d'un oligarca rus carregat de diners. El segell manresà també reedita 'Una tomba per a Boris Davidovic', set relats sobre el totalitarisme que van portar l'autor serbi a l'exili. Els efectes de la crisi es deixen sentir en la nova novel·la d'Andreu Grau. Per últim, entre les novetats recents hi ha la 'Poètica' d'Aristòtil, el text fundacional dels estudis literaris.