Prop de 250 famílies que es van submergir en l'ambient de Sant Jordi al passeig de Pere III de Manresa van tenir l'0portunitat de fer-se fotografies al photocall que Regió7 hi tenia instal·lat. El fet que la diada caigués aquest any en dissabte va portar una gran quantitat de famílies als carrers més cèntrics de la ciutat, moltes de les quals es van fer fotos al photocall que convertia per uns instants els nens i els pares en els protagonistes de la llegenda de Sant Jordi. I és que el photocall recreava un drac -que llegia el diari- juntament amb sant Jordi, que anava a rescatar la princesa. Totes les fotografies que s'hi van fer les famílies es poden veure a regió7.cat.

Al llarg del dia va passar una gran quantitat de persones per l'espai que Regió7 tenia al passeig de Pere III -molt a prop de Crist Rei- juntament amb els impulsors de la campanya Quin Passeig!, tot i que a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda va ser quan hi va haver més concurrència i quan més famílies van aprofitar per fer-se fotografies a l'estand del diari. Hi van participar diverses generacions de famílies, com la de Rosa Moraldesa, de 83 anys, que es va fer una fotografia a l'espai que tenia el diari al Passeig amb la seva besnéta, Aina, de tres anys. "Tinc cinc néts, una besnéta i n'hi ha un altre que aviat naixerà. Estic contenta d'anar a passejar per Sant Jordi amb tota la família", explicava tot just quan es feia la fotografia.

A part, una cinquantena de nens van participar en el sorteig per haver pintat un dibuix que els lectors podien aconseguir comprant un exemplar del diari els darrers dies. De fet, una gran quantitat de nens van pintar a les taules que hi havia a l'espai de Regió7. A la tarda es va fer el sorteig, que va guanyar Òscar Hidalgo, de 7 anys, que es va endur una col·lecció de tretze contes clàssics amb dibuixos de la reconeguda il·lustradora catalana Pilarín Bayés, els volums de la qual es poden aconseguir cada dissabte per 6,95 euros comprant el diari. De fet, la mare del guanyador, Lourdes Donaire, explicava: "no el teníem encara pintat del tot quan hem vingut a l'estand del diari, però volíem participar-hi per provar sort i l'hem acabat al mateix espai de Regió7", afegia.

El diari compartia espai amb els organitzadors de la campanya Quin Passeig!, que aquest any arriba a la la vintena edició i que, com sempre, té com a objectiu dinamitzar amb activitats familiars, culturals i gastronòmiques les terrasses del passeig de Pere III de Manresa. La parada que van muntar conjuntament ahir va servir per donar el tret de sortida aquest any al conjunt d'activitats i iniciatives que s'oferiran al llarg dels propers mesos i que tenen com a escenari el Passeig.