El cor Giovinetto ha publicat la seva primera cover. Es tracta d'una versió de la cançó "Lucky" de Jason Mraz que es pot veure al canal de youtube de Giovinetto.

"L'objectiu és acostar Giovinetto a un públic nou a través d'un canal, youtube, que fins ara no hem utilitzat gaire", ha explicat Marc Font, director musical de Giovinetto. Font ha avançat que les versions al canal de youtube no s'acabaran amb aquesta primera, sinó que la voluntat "és anar-ne publicant de forma periòdica" amb l'objectiu de "convertir el canal de youtube en una plataforma on poder sentir Giovinetto en els seus diversos estils".

Mes de maig farcit de concerts

Els concerts de Giovinetto previstos pel mes de maig són a Figueres (dijous dia 5), Puig-reig (diumenge 15) i Manresa (diumenge 22). Es pot seguir tota l'actualitat del grup a la pàgina web www.giovinetto.com i a les diverses xarxes socials.

Giovinetto és un grup vocal, format per joves del Berguedà, finalista de la darrera edició del programa "Oh Happy Day" de TV3. Sota la direcció de Marc Font, han aconseguit guanyar-se al públic gràcies a la potencialitat de les seves veus.