La mort del músic nord-americà Prince ha provocat múltiples reaccions per part dels seus companys en la indústria musical, i artistes com Katy Perry i Justin Timberlake han mostrat el seu condol per mitjà de xarxes socials com Twitter.

"El món ha perdut molta màgia. Descansa en pau. Gràcies per donar-nos tant", ha piulat Katy Perry mentre que Justin Timberlake, per la seva banda, ha comentat: "Estic de pedra. No pot ser real", tot publicant una poètica foto del música en el seu compte de Instagram.

Altres reaccinos han sigut les de La Toya Jackson, que ha afirmat: "Hem perdut un talent increïble. Sempre estimarem la teva música", mentre que Gene Simmons, líder de Kiss, ha declarat que Prince era "un gegant". Per a Boy George aquest dijous és "el pitjor" dia de la seva vida, mentre que Billy Idol ha destacat el seu "enorme talent" alhora que Missy Elliott ha destacat que "Això et trenca el cor. La seva música ens va inspirar a molts", va valorar Missy Elliott.

Als missatges de dolor s'hi han sumat personalitats nord-americanes de tots els àmbits, com la presentadora Ellen Degeneres, que ha escrit: "Prince era brillant. Era més gran que la vida. Quin dia més trist". També l'exjugador de bàsquet Earvin Magic Johnson ha manifestat: "Va ser una veritable llegenda i un geni musical. Podia tocar qualsevol instrument amb estil i gràcia".

En amb prou feines una hora i mitja des que s'ha conegut la seva defunció, Prince s'ha convertit en tendència mundial en Twitter, amb més de 2,8 milions de missatges de famosos però sobretot de gent anònima que lamentava la mort del 'geni de Mineápolis'.

La música britànica, de dol

Diferents artistes britànics han expressat la seva sorpresa i consternació per la inesperada mort de Prince, a qui Robbie Williams ha qualificat de "geni" de la música. "Ara Prince? No, no, no... Descansi en pau", s'ha lamentat a través de Twitter l'autor de "Life thru a Lens".

El guitarrista dels Rolling Stones Ronnie Wood també ha afirmay que trobarà a faltar "un amic amb tant talent". "Era un gran artista i guitarrista. Dorm bé, Prince", va agregar.

Per la seva banda, la model Iman Abdulmajid, vídua del músic britànic David Bowie, mort al gener, ha assenyalat que Prince va ser "un dels talents musicals més important" que ha conegut. "Em sento molt trista per la mort de Prince", ha indicat.

Al seu torn, la compositora i actriu Lily Allen ha llançat també un missatge a les xarxes socials per retre homenatge a Prince: "Ets una llegenda. Descansa en pau".

Als homenatges també s'hi ha sumat la presentadora anglesa Sharon Osbourne, esposa del cantant de heavy metal Ozzy Osbourne, que s'ha definit "sense paraules per descriure aquesta pèrdua". "Sembla que estigui en un somni, Prince ha mort als 57", ha escrit.

Finalment, el músic anglès Billy Idol que ha conclòs "Déu meu, no puc creure que Prince hagi mort. Tenia un enorme, enorme talent. Descansi en pau".