El Clam segueix ple d'activitats i aquest cap de setmana ofereix curtmetratges, pel·lícules, tertúlies i xerrades. Tot seguit us oferim l'agenda del festival Clam de dissabte 30 i diumenge 1.

Hija de la laguna

Dissabte, a les 16 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial Poop on Poverty (6 min) i llarg secció oficial Hija de la laguna (87 min). Cafè-tertúlia amb representants de l´Associació Entrepueblos/Entrepobles.

I am not from Barcelona

A les 18 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial El abrazo (9 min) i llarg secció oficial I am not from Barcelona (83 min). Cafè-tertúlia amb el director Stéphane Leclercq.

Transeúntes

A les 20 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial Products (4 min) i Pantalla oberta: Transeúntes (94 min). Cafè-tertúlia amb Pedro Vila, cap de producció.

Corazón gigante

A les 22.30 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial Senseless (12 min) i Pantalla oberta: Corazón gigante (94 min). Cafè-tertúlia amb el director manresà Adrián Torres.

Diumenge, a les 12 h del matí, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas hi haurà l'entrega del 13è premi Pere Casaldàliga a la solidaritat. Tot seguit, a la tarda, la programació tornarà a estar encarada als films.

Lolo Rico: la mirada no inventada

A les 17 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial Galletas (12 min) i llarg secció oficial Lolo Rico: la mirada no inventada (61 min). Cafè-tertúlia amb el director Ignacio Sepúlveda i cafè-tertúlia amb Lolo Rico, protagonista del documental.

Síria: cinc anys de vergonya

A les 18.45 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, monogràfic: Síria: cinc anys de vergonya, amb la presentació d´un treball documental dels alumnes de l´Escola de Mitjans Audiovisuals (EMAV) i xerrada amb l´activista Maisda Turki i el periodista Dani Campos sobre la situació dels refugiats al camp d´Idomeni.

El profesor de violín

A les 21.30 h, al teatre-auditori Agustí Soler i Mas, curt secció oficial Los cachorros (8 min) i Pantalla oberta: El profesor de violín (92 min).