La sisena edició de Manrusionica, el festival de música electrònica de Manresa, reformularà el vermut electrònic al parc de la Seu, i convertirà aquest espai en una àrea temàtica, anomenada Street Food, amb un escenari i un espai gastronòmic amb zona de pícnic. Tal i com ja va anunciar Regió7, el festival se celebrarà el 2 de juliol i concentrarà l'activitat en escenaris ja consolidats: l'esmentat parc de la Seu, la plaça de la Reforma i la sala Stroika.

La novetat és que, en la seva sisena edició, Manrusionica tindrà com a patrocinador principal la cervesa catalana La Brava. Aquesta cervesa, que es produeix a Vulpellac (Baix Empordà), aprofitarà el festival per donar-se a conèixer i iniciar la seva distribució a la Catalunya Central.

La reformulació del vermut electrònic implica que es modifica l'horari del parc de la Seu, on l'activitat serà des de les 4 de la tarda fins a la 1 de la matinada. Això farà que hi hagi en actiu dos escenaris a la vegada, tenint en compte que les sessions a la plaça de la Reforma aniran de les 7 del vespre fins a 2/4 de 3 de la matinada. A partir d'aquesta hora les actuacions es traslladaran a la sala Stroika, fins a les 7 del matí. Pel que fa als artistes, l'organització ha avançat que hi haurà estrelles nacionals reconegudes a nivell internacional.