L'actriu artesenca Mont Plans s'unirà a altres intèrprets històrics del grup teatral La Cubana en el proper espectacle de la companyia, que s'estrenarà el proper mes de setembre al Teatre Coliseum de Barcelona amb el títol Gente Bien: El Musical. Basat en el sainet Gente Bien, del polifacètic artista català Santiago Rusiñol, el muntatge està escrit i dirigit per Jordi Milán i comptarà amb música de Joan Vives.

Per a aquesta ocasió, La Cubana ha reunit actors i actrius de totes les èpoques, com ara Mercè Comes, Jaume Baucis, Xavi Tena, Toni Torres, Meritxell Duró, Annabel Totusaus, Núria Benet, Alexandra Gonzàlez, Babeth Ripoll, Bernat Cot, Montse Amat, Oriol Burés i el mateix Jordi Milán, a més de l'esmentada Mont Plans. El repartiment està format per una quinzena d'intèrprets, entre els quals s'hi ha de sumar el debutant Toni Sans.

Des de La Cubana se subratlla que s'ha escollit el Coliseum tant per l'arquitectura, "molt adient" per al seu nou espectacle, com perquè fa deu anys el mateix grup va decidir de reconvertir-lo de cinema a teatre amb la versió que va realitzar el 2007 de Cómeme el Coco, Negro?

El grup ja ha iniciat els assaigs a la sala que el grup té a l'Hospitalet de Llobregat. Les entrades són a la venda tant a la pàgina web de Balañá (www.grupbalana.com) com a les taquilles del Teatre Coliseum i al servei d'internet de Ticketmaster.