La mostra ´Tots som súpers! L´exposició dels 25 anys de Super3´, ha estat visitada ja per 104.575 visitants, dos mesos després d´obrir les portes al Palau Robert de Barcelona. L´exposició, que recorre la història del Super3, ha esta organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Estarà oberta al públic fins al 4 de setembre. Les jornades amb més visites han estat les del cap de setmana i molt especialment els dissabtes, amb xifres que oscil·len entre les 3.000 i les 4.000 visites. Pel que fa als diumenges, en què l´exposició només està oberta al matí, la xifra s´acosta a les 2.000 visites.

També cal remarcar el gran nombre de visites dels dies de Setmana Santa, amb 10.000 visitants entre Divendres Sant i Dilluns de Pasqua, del 6 d´abril, en què es va fer l´acte oficial d´inauguració, i del 23 d´abril, diada de Sant Jordi, amb prop de 6.000 visites.

Aquest cap de setmana, en què dilluns ha estat jornada festiva a Catalunya, l´exposició ha estat visitada per prop de 6.000 persones. Fins ahir, dilluns, la mitjana diària de visitants ha estat de 1.687 persones i la mensual, de 50.601 visitants.

Amb aquestes xifres, ´Tot som súpers! L´exposició dels 25 anys de Super3´ ja s´ha convertit en una de les mostres més visitades de les que ha acollit fins ara el Palau Robert de Barcelona.