Aquest dilluns a les deu de la nit va quedar tancada la votació dels premis Estrella i Estrellat de Regió7, els dos guardons que cada any decideixen els lectors a partir dels candidats proposats per la redacció del diari. Aquest dimecres es coneixerà el veredicte dels lectors del diari.

En el darrer recompte fet públic, amb més de 700 vots emesos, liderava la classificació d'Estrella l'empresa Tous, amb la DO Bages reduint distàncies, i seguits del Bàsquet Manresa. La conselleria de Territori liderava clarament davant d'Autema i Adif en la categoria d'Estrellat. La votació s'ha pogut fer a través de Regió7.cat i per Facebook, Twitter i Google+, de manera transparent i amb l'evolució dels vots a l'abast de qualsevol que volgués estudiar-la durant els nou dies de la votació.

Els premis Estrella i Estrellat formen part dels guardons anuals del diari. Al costat d'aquests dos, decidits pels lectors, n'hi ha sis més que concedeix un jurat a partir de les propostes de la redacció del diari, de les entitats que han volgut fer seves aportacions, i de les pròpies propostes que pugui fer el jurat durant la deliberació.

Els premis guardonen persones que hagin destacat en la seva tasca professional fora de les nostres comarques o que hagin excel·lit en els terrenys de l'economia, l'esport, la cultura, l'enfortiment de la societat civil i la comunicació. També es concedeix el Projecte Tendències, per a joves creadors.

Enguany els premis es lliuren el dia 30 a la Plana de l'Om en un acte presidit per la màxima autoritat catalana, Carles Puigdemont.