L'Escola de Ballet Olga Roig de Manresa ha tancat la temporada de participació en concursos competitius amb un balanç de tres premis individuals i quatre de conjunts. Laura Bataller, directora de l'escola i coordinadora de Balla'm -secció que dins del mateix centre agrupa les ballarines que fan un treball més extens en hores-, destaca que les ballarines "han trepitjat l'escenari amb il·lusió, la fermesa que aporta una bona tècnica i els somriures i les emocions imparables".

Per això, afegeix que, "amb el bon regust que deixa haver fet la feina ben feta i havent gaudit de l'experiència, ja encarem nous reptes, com la gala de final de curs, que serà la 49a".

Entre els premis obtinguts, destaca la primera posició per la coreografia 'Mama', de Laura Bataller, en la categoria de contemporani grupal al tercer Concurs Coreogràfic de Girona, celebrat aquest diumenge. Aquesta peça té la particularitat que la dansen dotze integrants de Balla'm (Marta López, Marta García, Abril López, Mariona Caminal, Jana Fukai López, Laia Molist, Lia Gratacòs, Glòria Calm, Arola Lluch, Marina Fernández, Raquel García i Núria Pladellorens), que tenen entre 7 i 14 anys. Per a Bataller, "han fet un immens treball per cohesionar nivells, que ha fet que el grup s'unís amb molta força".

En aquesta mateixa competició i en la mateixa categoria, el grup format per Uriel Martínez, Glòria Calm, Sara Molero, Lara Belmonte, Abril Bosch, Jara Clemente, Arola Lluch i Queralt Tiller va obtenir la tercera posició per Mad World, de Laura Bataller. Molts d'ells estan en el seu primer any de pràctica en dansa contemporània. També a Girona, però en la categoria de clàssic grupal, Laia Ballonga, Xènia Jiménez, Laia López i Clara Virós van quedar quartes amb Someone, de Laura Bataller.

Al setè Premi de Dansa Jujol, a Sant Joan Despí, l'Escola de Ballet Olga Roig va obtenir tres reconeixements. Noa Martín va assolir l'or en clàssic individual amb Bluebird, una adaptació de Núria Ros. En contemporani individual, Lia Gratacòs, de Balla'm, va obtenir el bronze amb Since you asked, de Laura Bataller.

També van aconseguir el bronze, en aquest cas en la categoria de clàssic grupal, Maria Montañà, Ada Azemar i Marta Gros amb Gold, Silver amb Saphire Fairies from Sleeping Beauty, una adaptació de Laura Bataller.

I al Dance World Cup, celebrat a Sitges, Glòria Calm, de Balla'm, va aconseguir el bronze en solo acrobàtic amb Rise, de Bataller.