El càmera sallentí Enric Berengueras presenta, coincidint amb la festa de les Enramades de Sallent, una particular visió d'indrets del municipi a través de la pintura. Es tracta d'una obra realista en la qual Berengueras retrata carrers, indrets de la localitat, "alguns perduts", com recorda ell mateix. És una obra retrat en tant que el que ha fet Berengueras és seure al seu estudi i a base d'hores anar reproduint en teles diferents fotografies que ell mateix havia fet de Sallent.

"És una exposició que a molta gent li portarà records, tornaran a veure com havia estat el cinema Condal [que va ser enderrocat i on ara hi ha pisos] i alguns descobriran que Sallent havia tingut un cinema que es deia Condal", explica Berengueras. Es tracta d'una quarantena d'obres que es podran veure del 26 al 29 de maig en una de les cases de la casa del Pare Claret, entrant pel carrer de Guimerà.

Berengueras té un ampli arxiu gràfic i videogràfic de l'etapa en què va estar treballant com a càmera de Televisió Espanyola. Ja havia fet una exposició anterior recuperant fotografies antigues dels carrers enramats i durant les Enramades. Ara, però, presenta una obra feta sobre cavallet i amb pinzell. A part de treballar com a càmera, Berengueras havia estat retolador, per la qual cosa el món de la pintura i de la reproducció no se li ha fet estrany. L'art dels pinzells l'ha cultivat més en els darrers anys, quan va deixar la feina a la televisió i es va jubilar.