La història d'un home que busca feina i en troba una en què cobra per no fer res va guanyar diumenge el Primer Premi del festival Cinefosc, un certamen que es va celebrar durant el cap de setmana a Monistrol de Montserrat dedicat a gèneres com el thriller, el terror, el negre, la ciència-ficció i la fantasia. La gala que va tenir lloc diumenge al local de l'entitat Art i Esplai va repartir vuit premis.

Nada S.A. és una curtmetratge de 15 minuts dirigit per Caye Casas i Albert Pintó, i interpretat per Emilio Gavira, Carlos Lasarte, Jaume García Arija i Sílvia Borobia que presenta el cas singular de Carlos, un home que fa uns quants anys que està a l'atur. Quan obté la singular feina, la seva vida canvia.

El jurat va valorar aquesta cinta molt positivament i li va atorgar el primer premi, davant de 3 Wise Monkeys, de Miguel Ángel Font, i Vostok, de Miguel Casals. Antonio Ledesma es va fer mereixedor del guardó reservat al millor director menor de 25 anys, per La hora del té. En el capítol interpretatiu, Emilio Gaviria (Nada S.A.) i Macarena Gómez (Vostok) van ser reconeguts com a millors actors dels curmetratges a concurs. D'altra banda, Yo no he sido, d'Ángel Ripalda, va guanyar el premi del públic, i La Fenetre, de Stephane Barrere, va obtenir el Premi Monistrol-sur-Loire (França).

Tots els directors, excepte Font, van ser presents a la gala d'abans d'ahir i van destacar la importància que hi hagi en el calendari festivals com el Cinefosc, tot i la dificultat que significa avui en dia posar en marxa una iniciativa cultural de forma altruista.