Els escenaris dels teatres Kursaal i Conservatori de Manresa acolliran durant el proper mes les repre-sentacions de final de temporada de l'Aula d'Arts Escèniques, que inclou cursos de teatre, teatre musical, circ i coreografies. La primera de les vuit funcions programades tindrà lloc avui, amb l'adaptació d'El Rei Lleó, i el calendari continuarà durant tot el mes de juny i fins al dia 1 de juliol.

L'Aula d'Arts Escèniques és una oferta formativa del Kursaal que consta de cursos de durada anual sobre diferents especialitats. Al final del curs, els alumnes realitzen un taller per posar en pràctica els aprenentatges assolits, i el resultat es mostra al públic. Totes les funcions són obertes a la ciutadania de forma gratuïta, i per assistir-hi només cal recollir una invitació a les taquilles.

L'Escoleta de teatre infantil i petits oferirà avui (19.30 h), a la sala gran del Kursaal, una representació del musical El rei Lleó. Els actors són nois i noies de 4 a 15 anys. La programació continuarà demà dimecres (20 h), a la sala petita, amb l'obra Broadway Hunior, amb els alumnes de l'Escoleta de Teatre Musical i Juvenil. Dissabte es mostraran els dos tallers de l'Escoleta de Teatre Juvenil, a la sala petita, amb P. A. (11 h), de diferents autors, i Després de la pluja (12.30 h), de Sergi Belbel.

Els alumnes de l'Aula de Teatre, nivell iniciació, representaran Besos, de Carles Alberola i Roberto Garcia, el divendres 10 de juny (21 h) a la sala petita. Set dies després, el 17 (21 h), els alumnes de grau avançat faran Deixeu-me un tenor, de Ken Ludwig.

El torn de l'Escoleta de Circ serà el dissabte 18 de juny (18 h) al Teatre Conservatori, amb el muntatge Un viatge de circ. Els alumnes adults de l'Aula de Circ LaCrica presentaran A ritme de circ l'endemà diumenge dia 19 (19 h), al mateix lloc. La mostra de treballs es clourà el dia 1 de juliol (21 h), a la sala petita del Kursaal, amb l'espectacle Freak Flag a càrrec dels participants en el Monogràfic de Coreografies.