El Primavera Sound 2016 ha obert aquest dijous les seves portes al Parc del Fòrum després dels concerts gratuïts que es van oferir aquest dimecres al mateix lloc i que van estar protagonitzats per Suede. Aquesta l'edició més ambiciosa del Primavera i destaca per les actuacions de Radiohead, Tame Impala, PJ Harvey i Sigur Rós. Entre els plats forts d'aquest dijous hi ha les actuacions de Suede a l'Auditori Rockdeluxe que presenta el seu àlbum 'Night Thoughts', un dia després del seu concert gratuït; Explosions in the sky i LCD Soundsystem, els dos a l'escenari Heineken; Air i Tame Impala, a l'H&M, i, entre les curiositats, hi ha el directe del director de cinema i guionista John Carpenter, qui va dirigir films de culte com 'The thing' a l'escenari Primavera.

Aquest és el primer dia de pagament del Primavera Sound després dels concerts gratuïts d'aquest dimecres al Parc del Fòrum, que va comptar amb les actuacions de Carla, Doble Pletina, Sr. Chinarro i Suede.

Un dels concerts més esperats d'aquest dijous és el de LCD Soundsystem liderats per James Murphy, una banda de música electrònica que arriba avalada per discos com 'Sound of silver' o el seu darrer 'This is happening', publicat l'any 2010. La seva actuació, a l'escenari Heineken, té lloc després d'una aturada, en la qual Murphy va produir a bandes com Arcade Fire i Yeah Yeah Yeahs.

Els psicodèlics Tame Impala, en canvi, han estat molt més actiu musicalment, ja que actua al Primavera Sound aquest dijous un any després del seu tercer disc 'Currents' amb una gran influència electrònica, després de 'Innerspeaker' (2010) i 'Lonerism'. El concert tindrà lloc a l'escenari H&M.