Coincidint amb el Dia Mundial de la Música que se celebra el 21 de juny, l'Orfeó Manresà va organitzar per segon any l'Orfeonada. Amb aquest esdeveniment musical, que va tenir lloc ahir al migdia al Museu de la Tècnica, l'Orfeó va voler agrair als seus socis i simpatitzants el suport incondicional, així com també donar les gràcies a les famílies dels alumnes de l'Escola Coral per la confiança. L'acte, conduit per Pep Garcia, va aplegar els diversos cors de l'entitat, que van anar pujant a l'escenari de manera esglaonada.

Abans de l'actuació del cor gran, es van lliurar els diplomes d'aquest curs als alumnes de les diverses formacions de l'Escola Coral. L'Orfeó Manresà també va tenir un reconeixement especial per a cinc excantaires que han participat de manera activa en l'entitat. D'altra banda, es va lliurar una insígnia de l'Orfeó a la Pubilla i l'Hereu de Manresa.

Com a colofó final, totes les formacions es van ajuntar a l'escenari per interpretar la peça Va, pensiero i van rematar la festa amb un bis del tema de Verdi.