L'estiu tot just acaba de començar i molts ja ens preguntem quina serà la cançó que triomfarà els pròxims mesos, el tema que ens vindrà al cap quan recordem aquest estiu 2016. És per això que hem fet un recopilació de 10 possibles cançons que podrien esdevindre el hit musical d'enguany!

1. Juan Magan ft. Luciana - Baila conmigo

Comencem la llista amb aquesta cançó plena de ritme que ja acumula més de 32 mil·lions de visites a Youtube. Tot i que ja fa mesos que la sentim, no descartem que segueixi sonant durant tot l'estiu.

2. Justin Timberlake - Can't stop the feeling!

Justin Timberlake torna amb força després d'uns anys inactiu amb una cançó que, a part d'aparèixer a la pel·lícula d'animació "Trolls", estem convençuts de que no deixarem d'escoltar a la ràdio.

3. Animal - Només amb tu

Aquest grup català i el seu ritme mestís ja són tot un fenomen gràcies al seu èxit " Només amb tu", una cançó amb una lletra enganxosa que no et podràs treure del cap.

4. Calvin Harris ft. Rihanna - This is what you came for

L'èxit del productor escocès Calvin harris i la cantant Rihanna amb "This is what you came for" ha tingut un gran ressò en l'àmbit musical i per això és una de les candidates a convertir-se en la cançó de l'estiu.

5. Enrique Iglesias ft. Wisin - Duele el corazón

Després d'algun dels seus èxits com "Bailando" o "El Perdón", Enrique Iglesias en col·laboració amb Wisin, ens porten un nou single que ha triomfat molt aquests últims mesos.

6. Jennifer Lopez - Ain't your mama

La reina del ritme llatí ens ha sorprès amb la seva nova cançó, que ja arriba a gairebé 108 mil·lions de visites a Youtube! La clau? Pop amb drums, percussió i latin beat.

7. Gente de zona - Algo contigo

El grup cubà de reggaeton Gente de Zona s'apunta un nou triomf amb aquesta cançó plena de ritme que no podrem deixar de ballar a les festes.

8. David Guetta ft. Zara Larsson - This one's for you

La cançó oficial de la UEFA EURO 2016 ha donat la volta al món gràcies al potent missatge que transmet d'unió i camaraderia acompanyat d'una melodia molt enganxosa.

9. Chino y Nacho ft. Daddy Yankee - Andas en mi cabeza

El duo veneçolà més conegut entre els amants del reggaeton juntament amb Daddy Yankee, un altre icona d'aquest estil musical, han tret un nou tema que sentirem molt durant l'estiu i que fins ara ha tingut molt èxit entre els seus fans.

10. Shakira, Carlos Vives - La bicicleta

Shakira es prepara pel seu retorn musical amb la seva nova cançó en companyia de Carlos Vives, un tema d'allò més estiuenc que segur que pròximament encapçalarà les llistes de les emissores.

BONUS

Sabem que no són les millors cançons del moment, tot i que ho intenten, però es mereixen el seu lloc a la llista gràcies a la originalitat dels seus autors. De ben segur que us provocaran un somriure!

11. Joan de son rapinya - Lo vamos a petar

L'autor de la cançó viral a Youtube "Taka Taka" ens torna a sorprendre amb aquest nou videoclip musical que en poques setmanes ha aconseguit més d'un mil·lió de visites.

12. Leticia sabater - La salchipapa

Després de moltes aparicions a la televisió espanyola, Leticia Sabater torna al món de la música amb aquesta cançó que ja ha sigut objecte de múltiples crítiques.