El Kursaal presentarà demà, dimecres, la programació de la nova temporada en un acte obert al públic que tindrà la presència dels artistes Daniel Anglès, Santi Careta i Celeste Alías i de l'Esclat Gospel Singers. L'accés és lliure i gratuït per a tothom qui vulgui conèixer la seixantena d'espectacles que es podran veure al teatre manresà des de la festa major i fins a final d'aquest any.

L'acte inclourà actuacions musicals i explicacions dels espectacles a càrrec d'especialistes i programadors en les diferents matèries que formen el conjunt de l'oferta del Kursaal. Lídia de la Cruz, membre del Galliner, parlarà de teatre; el musicòleg Ovidi Cobacho ho farà de música clàssica i òpera; i Josep Maria Oliva, coordinador d'El Club de la Cançó, s'encarregarà de fer les explicacions de música pop-folk amplificada.

Daniel Anglès, acompanyat per Marc Sambola, interpretarà peces de Rocio Jurado de l'espectacle Punto de Rocio, que es veurà al Kursaal el 19 d'octubre. Celeste Alías cantarà temes del recital que dedica a la poetessa Montserrat Abelló (20 d'octubre), mentre que Santi Careta oferirà un tast del seu debut com a cantautor (3 de novembre). Esclat Gospel Singers faran una mostra del muntatge amb que celebraran quinze anys el 27 de novembre.

Dissabte (10 h) es dispensaran els abonaments del Toc de Teatre. El dimarts dia 5 (18 h) s'obrirà la venda del taquillatge de tota la programació del darrer semestre de l'any, excepció de l'òpera, que no es podrà adquirir fins al setembre: dia 3 (abonaments) i 6 (entrades).