Els més noctàmbuls, però també els més petits i les famílies, i tothom qui, simplement, vulgui passejar, mirar i escoltar. El festival de música electrònica Manrusionica se celebra aquest dissabte en diferents espais de Manresa amb la voluntat d'oferir un programa que arribi a tots els públics.

Un dels escenaris s'ubicaran al parc de la Seu amb la denominació Electrònica Street Food i activitats gratuïtes obertes a tothom. Des de les 12.30 h fins al vespre, hi actuaran Blasse Haut, beGun, Battle Beats, M.A.D., Fernando Lagreca i Radiocontrol. Des de les 19.30 h fins a la 1 de al nit, hi haurà la disco party Less than D118CO amb Lokagita i artistes convidats.

Paral·lament, hi haurà una àmplia oferta gastronòmica. Per als petits, també s'instal·laran dos futbolins, un espai per a manualitats, un taller de maquillatge infantil i un photocall, entre altres activitats. A més, l'artista manresà Dko Dkora durà a terme la realització d'un grafit i Istròniks i Pons Guitarts mostraran als nens i les nenes com es poden crear instruments amb materials reciclats.

El certamen arriba a la sisena edició amb la novetat del patrocini de la cervesa La Brava. L'altre escenari obert al públic estarà a la plaça de la Reforma, per on passaran els artistes HeadBirds, Gullen, Pau Roca, 6TMA i Cardopusher, de les 19.30 a les 2.30 h. A les 22.30 h, es veurà un videomapatge a la basílica de la Seu creat per Gerard 3D i Newbot, durant el qual es farà l'estrena de la versió electrònica de la cançó de Gossos La llum que portes dins, de la campanya promocional "Manresa, et porto al cor". La sala Stroika iniciarà l'activitat a mitjanit i, fins que surti el sol, actuaran The Influencers, Henry Saiz i Tony Verdi. Les entrades valen 15 euros (10 anticipades, manrusionica.com).