L'any 2006, mentre el cop de cap de Zidane a Materazzi durant la final del Mundial a Alemanya donava la volta al món, Youtube es convertia en l'invent de l'any i es predicava la fi del món pel dia 06/06/06, a les pistes de ball ens movíem al ritme de les següents 15 cançons:

1. DAVID TAVARÉ - Summer love

Amb una lletra on castellà i anglès es barrejen, el mallorquí David Tavaré ens va saber transmetre la passió dels amors d'estiu que acaben igual de ràpid que comencen...

2. SEPTEMBER - Satellites

Sota el seu pseudònim artístic September, Petra Marklund va aconseguir arribar fins al capdamunt de les emissores musicals de l'estat amb el seguent tema inclòs dins el seu àlbum In Orbit.

3. SHAKIRA - Hips don't lie

Des de la seva publicació el 28 de febrer de 2006, Hips don't lie va ser la cançó més venuda d'aquell any i ha batut molts altres rècords que l'han convertir en tot un èxit mundial que encara avui seguim escoltant.

4. EL KOALA - Opá, yo viazé un corrá (Papá, yo voy a hacer un corral)

Qui no recorda la cançó de lletra incomprensible del malagueny Manuel Jesús Rodríuez, més conegut com el Koala? El curiós sobrenom es deu a la manera d'enfilar-se la bastida quan treballava a l'obra.

5. LOS HAPPINESS - Amo a Laura, pero esperaré hasta el matrimonio

En motiu d'un campanya publicitària per a MTV Espanya, quatre joves van unir-se per formar un grup de música fictici amb aquest nom i van convertir el següent tema en un dels fenòmens de l'estiu per la sàtira que feien dels moviments conservadors en defensa de la família tradicional.

6. NELLY FURTADO ft. TIMBALAND - Promiscuous

La cantant luso-canadenca juntament amb el productor i raper nord-americà Timbaland van aconseguir un merescut tercer lloc en la llista Billboard Year End Charts gràcies a un single que en el seu moment va ser número 1 a més de quinze països.

7. JAMES BLUNT - You're beautiful

Gràcies a una dolça melodia i a uns quants acords de guitarra, James Blunt va aconseguir ni més ni menys que tres nominacions als premis Grammy de l'any 2007 amb la cançó You're beautiful, publicada un any abans.

8. JULIETA VENEGAS - Me voy

Nascuda a California però amb arrels mexicanes, Julieta Venegas va ser tot un fenomen aquell any amb la publicació d'un dels temes que més popularitat li ha donat a la intèrpret. 'Que lástima, pero adiós, me despido de ti y me voy...'

9. BOB SINCLAIR - Love generation

Love generation, inclosa dins el quart àlbum del Dj i productor Bob Sinclair, va ser promocionada per la Copa Mundial de Futbol de 2006 i això la va convertir en un èxit massiu arreu d'Europa.

10. RED HOT CHILI PEPPERS - Dani California

La veterana banda de rock nord-americana va publicar l'any 2006 un dels seus darrers èxits, 'Dani California', inclòs dins l'àlbum Stadium Arcadium.

11. NELLY FURTADO ft. JUANES - Te busqué

La canadenca Nelly Furtado, en col·laboració amb el músic colombià Juanes, van triomfar durant l'estiu amb una cançó de pop llatí que, sense tenir ni tan sols videoclip, va aconseguir posicionar-se en el top 10 de moltes emissores musicals.

12. JUSTIN TIMBERLAKE ft. TIMBALAND - Sexyback

Sexyback va ser el tema amb que Justin Timberlake va retornar al món de la música després de quatre anys pràcticament inactiu des de la públicació del seu àlbum Justified al 2002.

13. SCISSORS SISTERS - I don't feel like dancin'

La melodia enganxosa i la veu de falset dels seus intèrprets va fer que I don't feel like dancin' encapçalés les llistes musicals de nombrosos països de tot Europa.

14. RIHANNA - SOS

Una de les cançons més escoltada a les ones d'aquell aquell any va ser SOS, fet que va fer que la cantant de Barbados fos la guanyadora de tres premis musicals en reconeixement del seu èxit:

15. NENA DACONTE - En qué estrella estará

Aquest grup espanyol de pop va guanyar força renom gràcies a que el seu single va convertir-se en la cançó oficial de la Volta Ciclista a Espanya 2006.