El Toc de Prop (amb 'Port Arthur' i 'Història'), el xou d'humor de Santi Millán i Javi Sancho, 'El rey'; els espectacles inclosos en el Toc de Teatre ('L'avar', 'Dansa d'agost', 'El Florido pensil-nenes' i 'El test'); una vintena de concerts (entre els quals el de Macaco, Luis Eduardo Aute, Ara Malikian, Guillem Roma i Santi Serratosa Duet, l'Orquestra de Guitarres de Barcelona, l'Orquestra del Montsalvat...) i els espectacles dels cicles de Gent Gran, Petit Kursaal, de Música, Platea Jove i Imagina't es posen avui a la venda, a partir de les 6 de la tarda, a les taquilles del Kursaal i per Internet. En total, 32.745 entrades de més de 50 espectacles que es podran veure la propera temporada al Kursaal.

Els abonaments del Toc d'Òpera (Don Giovanni, Manon Lescaut i Carmen) es podran adquirir a partir del dissabte 3 de setembre a les 10 del matí; i les entrades soles a partir del dimarts 6 de setembre a les 6 de la tarda.

Els espectacles de festa major (Gala de Circ, la doble funció de Caiguts del cel i els 2 concerts del Dúo Dinámico) ja són a la venda, així com els concerts de Manel, Sopa de Cabra, Antonio José i el musical 'Cabaret'.