El cantautor Ferran Palau donarà el tret de sortida, avui, de la presentació oficial del projecte "De Natura Cultura", amb un concert a la plaça de Sant Ignasi Malalt de Manresa, a les 7 de la tarda.

"De Natura Cultura" és un projecte que neix amb la idea de posar "en comú les inquietuds de gent de Manresa i entorn" que volen que "passin coses i fer que passin". Els seus promotors expliquen que l'objectiu és "crear una comunitat culturalment viva que se senti satisfeta de l'activitat cultural i artística que passa a Manresa i al seu voltant".

El cantautor Ferran Palau serà el protagonista de l'acte. Palau va començar la seva carrera en solitari l'any 2011 quan va editar el seu primer disc L'aigua del rierol. L'any passat va sortir a la llum Santa Ferida. El concert d'avui és finançat amb taquilla inversa, un mètode que, segons el nou col·lectiu, "ajuda a prendre consciència del valor de la cultura".

La presentació està inclosa en els actes de Setmana Jove i té el suport de l'Ajuntament. "De Natura Cultura" presentarà els actes que es duran a terme a final d'estiu, conjuntament amb l'Alternacolla de la Festa Major Alternativa.