Valoració positiva del festival Elles. En la tercera edició s'ha introduït la novetat de portar grups musicals i cantants de fora de la comarca i s'ha assolit l'èxit esperat. "És per aquest motiu que l'any que ve continuarem amb aquesta nova fórmula", va afirmar Pep Garcia, que aquest any s'ha encarregat de dirigir el festival. De fet, l'objectiu de cara a l'any vinent és afegir més activitats al festival i portar dones de diferents disciplines artístiques, a part del musical.

Aquest any s'ha començat a fer. Dissabte a la tarda, amb la secció Elles Fan, Gemma Osete va mostrar als assistents com pintava quadres. A part, Txell Fusté i Astrid Torras van fer un taller sobre millora de la qualitat de vida a través de l'excel·lència del moviment. Anna Castillo va oferir tastos a cegues.

Èxit també en els concerts de dissabte a la nit, que van servir per cloure el festival. Hi van assistir 200 persones. La cantant francesa la Pomme va fer el seu primer concert a l'estat espanyol, i va deixar el públic bocabadat. També hi va actuar Karol Green.