Xavier Mestres, actor, músic i compositor manresà, s'encarrega de la direcció musical del nou musical Moustache, creat i dirigit per Coco Comin. L'espectacle, que s'estrenarà el 13 de desembre al teatre Apolo de Barcelona, és una proposta de gran format de nova creació i també serà el primer musical de claqué que es representi a l'estat espanyol.

Moustache, The Rhythm Musical està basat en l'atractiva disciplina del tap dance com a fil conductor dels números musicals de diferents autors, estils i èpoques. Es tracta d'una gran producció creada íntegrament per professionals del país, que inclou una espectacular escenografia de Paco Azorín i un vistós disseny de vestuari, amb més de 500 vestits. En l'apartat artístic, a més de Xavier Mestres, també hi ha la direcció coreogràfica dels mestres de tap dance Sharon Lavi i Júsia Ortínez, al costat de la mateixa Coco Comin.

Moustache, que es representarà en castellà i està adreçat a tots els públics, tindrà un repartiment de quatre actors-cantants, sis músics en directe i un cos de ball format per onze ballarins de la Companyia de Claqué Coco Comin. Després de més de 25 anys produint, dirigint i coreografiant musicals d'èxit (Memory, Germans de sangChicago, entre d'altres), Comin és un dels principals referents de la comèdia musical.