Avui comencen els càstings per buscar la nova generació de cantants del grup infantil Macedònia, amb un miler de nenes inscrites, el doble que la darrera convocatòria fa cinc anys. L'èxit d'aquesta convocatòria ha superat totes les expectatives.

Macedònia ha esdevingut el grup familiar més popular pels petits de la casa. Aquests dies comencen els càstings per escollir la nova generació de cantants que prendrà el relleu a les actuals fruites durant els pròxims cinc anys. Aquesta ja serà la quarta generació de cantants de la formació.

Les proves es dividiran en tres fases. La primera tindrà lloc fins al dia 08 de setembre al Teatre Auditori de Castellar del Vallès, per on passaran totes les nenes inscrites i es farà una primera selecció. La segona fase es durà a terme el 17 i 18 i 24 i 25 de setembre.

Durant el mes d'octubre se celebrarà la fase final, amb una tria de 10 nenes de les quals 5 seran les escollides per ser les cantants del grup Macedònia durant els pròxims cinc anys. Els resultats es faran públics durant el mes de novembre.

Macedònia és un projecte creat per Dani Coma, compositor, lletrista, coach, coreògraf i en aquesta ocasió director de càsting. Els darrers discs publicats superen les 15.000 còpies venudes, amb una agenda de concerts que treu fum.

A finals de gener es realitzarà un concert de comiat on es materialitzarà aquest relleu damunt de l'escenari. Pròximament s'anunciarà el lloc d'aquest gran esdeveniment.