El youtuber manresà Jordi Carrillo (1984), conegut a la xarxa com a Jordi Wild amb el seu canal El Rincón de Giorgio, celebrarà amb una festa a la sala Apolo que ha arribat als 5 milions de subscriptors. Després de superar els 2 milions i reunir 500 fans a la sala Bóveda de Barcelona, el manresà va decidir fer un pas més i crear la seva pròpia festa. Així van néixer les Wild Parties, que es van estrenar el 27 de maig a la sala Caracol de Madrid en col·laboració amb la productora manresana RockAction Produccions (WTF? Parties), per celebrar els 4 milions de subscriptors a YouTube. Ara, i després de l'èxit a Madrid, Jordi Wild traslladarà el format a la sala Apolo de Barcelona, el 18 de setembre. També, amb la productora manresana.

Les Wild Parties són festes temàtiques on el contingut del canal de Carrillo, El Rincón de Giorgio, pren el protagonisme unint l'humor amb la passió del youtuber manresà per la música metal i el rock. A Madrid, la festa va tenir la participació de bandes com Crisix i Blaze Out (la seva Wild Band). La idea és oferir un espectacle que reculli els millors himnes de la història del rock i el metal (interpretats per Jordi Wild i la Wild Band) i sumar a la festa artistes convidats, concursos, reptes del seu canal, sessions de DJ, pirotècnia i animació. Tot amanit amb el manresà fent de mestre de cerimònies. Les entrades ja són a la venda (www.sala-apolo.com) i oscil·len entre els 12 i els 25 euros.

Jordi Carrillo, que ha treballat de model i d'actor i a qui agrada l'humor gamberro -com explicava en una entrevista a aquest diari- va començar amb el seu canal de YouTube el març del 2013. El Rincón de Giorgio porta el seu nom en italià, perquè la versió en català ja estava agafada. És un dels youtubers en castellà més vistos del món. Fa només un any va aconseguir 1 milió de subscriptors; avui en té 5. Aquest any s'ha estrenat en la literatura amb una novel·la de ciència-ficció titulada Sueños de acero y neón. Planeta va trucar a la seva porta.