La companyia Parking Shakespeare serà l'encarregada d'obrir la temporada d'El Maldà amb la reestrena de l'obra Les males persones, versió lliure que firma Carles Mallol del clàssic de F. Schiller Els bandits. Després de l'èxit del gener passat, en què van exhaurir localitats en 3 de les 4 setmanes que va estar en cartell, Karl i els seus sequaços tornen a l'atac del 9 al 29 de setembre (de dimecres a diumenge). Les males persones es va estrenar a la sala d'exposicions del Centre Cívic Parc Sandaru amb molt bona acollida de públic i premsa. L'èxit es va traduir, primer, en pròrroga al mateix Sandaru, i ara, en reposició a El Maldà.

Les males persones té la presència en escena dels manresans Carles Gilabert i Pep Garcia-Pacual. Segons Mallol, a "Els bandits, Schiller dibuixa un món on els homes es revolucionen davant d'un entorn que no els obre prou les portes. I, en aquest retrat, l'autor passa clarament per diversos universos: la família, les lleis, la religió i les passions humanes. A Les males persones, la versió que n'hem fet amb els Parking Shakespeare, els personatges, sobretot, es revolten contra ells mateixos". Mallol va decidir no conservar el títol de Schiller per la impossibilitat de replicar les quatre hores de l'original.

Parking Shakespeare es reincorpora a la feina després d'haver triomfat, un estiu més, al parc de l'Estació del Nord amb Les alegres casades de Windsor, amb 7.000 espectadors. Ara recupera Les males persones, que va suposar la consolidació del projecte Parking d'Hivern: quan arriba el fred, la companyia deixa les comèdies de Shakespeare i es fixa en drames d'altres autors. Acompanyen Gilabert i Garcia-Pascual, Òscar Bosch, Ester Cort, Pau Ferran, José Pedro García Balada i Santi Monreal.